Vin de Pierre Rouge IGP Vin de Pays du Mont Caume har en indbydende rød farve med lilla reflekser. Duften er fyldt med frugt. Frugten går igen i smagen ledsaget af veludviklede tanniner.
Vin de Pierre Rouge IGP Vin de Pays du Mont Caume egner sig godt til grillmad eller blot til at nyde i gode venners lag.
Serveringstemperatur: 12-14°C
Grenache- og Syrah-druerne til Vin de Pierre Rouge IGP Vin de Pays du Mont Caume kommer fra marker beliggende ved Mont Caume, som kaster sin skygge over vinmarkerne om morgenen. Jordbunden består af rødt ler og sandstensjord. Mistralvinden suser ind over vinmarkerne og tørrer druerne, så sygdomme undgås. Umodne og overskydende klaser fjernes, og der holdes nøje øje med druernes modenhed for at kunne høste på det helt rigtige tidspunkt. Druerne gennemgår traditionel vinifikation.
Domaines Bunan ligger i Bandol i Provence. Bandol har en lang og eventyrlig fortid som vindyrkningsområde, og vinene fra Bandol har både haft deres op- og nedture gennem tiden.
I 1961 blev brødrene Paul og Pierre Bunan forelsket i en ejendom i Bandolregionen i det sydlige Frankrig. Med den stærke sol, den stenede jord og de tørre stenvægge er Bandol ideel til vindyrkning både geografisk og geologisk set. En geologisk fejl i undergrunden lader vinrankernes rødder forankre sig i det jordlag, der blev dannet i trias for over 250 millioner år siden. Det maritime mikroklima bidrager, sammen med det høje antal solskinstimer om året, yderligere til de gode vækstbetingelser i området.
I dag er Paul og Pierres børn alle gået ind i familievirksomheden inden for hver deres område. En tager sig af vinmarkerne, en anden af kommunikation, en tredje af salg og marketing og en fjerde af vinfremstillingen. Familiens motto er, at der laves god vin, når du respekterer vinstokkene. Siden 2009 har Domaines Bunan dyrket vinmarkerne uden insektgifte og ukrudtsmiddel og er i dag økologisk certificeret og dyrker ydermere druerne på biodynamisk manér, for som de siger, en tilfreds vinranke giver bedre druer.