30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering

Villa de Moreschi Valpolicella Ripasso Classico Superiore (2022)

Pr. stk. v. 6 stk.
59,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk. v. 6 stk.
59,00 kr.
Før 139,00 DKK
SPAR 480,- V/ MIN 6 FL. FRA 28/10-31/12
På lager online
Varenummer: 0551063

Villa de Moreschi Valpolicella Ripasso Classico Superiore (2022)

Vinen viser på fornemste vis, hvordan en Ripasso Classico Superiore fra Valpolicella skal smage. Med sin fylde, intense frugtsmag og krydderinoter er det den perfekte ledsager til vildt, rødt kød og modne oste.

God til: Kalv, oksekød, ost - kraftig


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Corvina, Rondinella, Molinara, m. fl.
Smagsnoter
Blommer, kirsebær, krydderi
Alkohol og indhold
13.5 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Veneto
Distrikt
Valpolicella
Producent
Villa de Moreschi
Serveringstemperatur
18-20°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
6-10 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
12
Type af fad
Slavonsk Eg
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
6.7 g/L
Velegnet til
Kalv, oksekød, ost - kraftig
Dekantering
Nej

Intens og fyldig

Villa dè Moreschi har en intens og smuk rubinrød farve. Bouquet’en afslører stor intensitet med modne kirsebær og blommer med et strejf af krydderi. Det er en fyldig og velbalanceret vin med meget vedholdende eftersmag. Dejlig smag af blomme og krydderi samt lækre strejf af ristede egetræsnoter fra fadlagringen.

Specielt god til rødt kød, vildt og smagfulde, hårde oste.

Serveringstemperatur: 18-20°C

— VinAvisen08-07-2024
“En meget lækker og harmonisk Ripasso med god fylde, moden bærfrugt, en fin frugtsødme, en forfriskende syre og en lang og blød eftersmag med afrundede tanniner. Det er vinen til en ekstra god pastaret eller til en god grøntsags- eller kødgryde.”

Fremstilling

Villa dè Moreschi er lavet på druerne Corvina (55-65%), Rondinella (25-30%) og Molinara, Rossignola og Negrara, som er dyrket på veldrænede jorder i Valpolicella Classico området: Marano, Negrar, Fumane, Sant’ Ambrogio, San Pietro Incariano.
Druerne høstes fuldmodne og af høj kvalitet og behandles med stor omhu. Gæringen finder sted ved kontrolleret temperatur 25°C i 12 dage. I det efterfølgende forår foretages den behandling, som kaldes Ripasso: vinen gærer igen på skallerne fra Amarone produktionen og på denne måde opnår vinen en dejlig struktur og kompleksitet.
Villa dè Moreschi modner herefter i store slovakiske egetræsfade og derefter på flaske, inden den frigives til salg.

Anmeldelser fra øvrige årgange

Årgang 2019

— VinAvisen (18-10-2021)

Her er alt, hvad man kan forvente af en rigtig god ripasso-rødvin fra Valpolicella. Det er en dejlig, harmonisk og intens vin med kompleks moden bærfrugt i både duft og smag. Det er også en blød og imødekommende vin, der slutter med afrundede tanniner...

— Luca Maroni (18-05-2021)

Årgang 2018

Årgang 2015

— VinAvisen (09-04-2018)

En god Ripasso med minder om vinens ophold på kvaset fra fremstillingen af Amarone. Den har dejlig frugt, en vis tørhed, der er god til mad, en lille sødme og en lang eftersmag. En all round vin, udpræget til mad.

— FinansBureauet (04-12-2017)

Ganske fin Ripasso med varm og besnærende næse med noter af læder og kirsebær og opulent mund med kirsebærsødme og rosinpræg tilsat krydrede strejf af tobak og kaffe. Super køb til prisen.

Anbefalede produkter