Elegant og fyldig Beaumes de Venise med en bemærkelsesværdig friskhed.
Vinen er smuk granatrød i glasset med mørke aftegninger og en flot, intens og fyldig bouquet.
En overraskende lækker mineralitet giver vinen en ren og bemærkelsesværdig karakter. Vinens lækre friskhed kan fornemmes allerede inden, den når ganen. Vinen er fyldig med saftige aromaer af vilde frugter og silkebløde tanniner.
En klassevin!
En oplagt ledsager til grillet kød, vildt og modne oste.
Serveringstemperatur: 16-18°C
Trias Beaumes de Venise er lavet på 70% Grenache noir og 30% Syrah.
Druerne vokser på 40 år gamle vinstokke i 300 m.o.h. De høstes fuldmodne, herefter de transporteres til vineriet, hvor de behandles med yderste nænsomhed.
Efter afstilkning og presning kommes mosten i tanke med stram temperaturkontrol. Gæringen frembringer den modne frugt og de krydrede aromaer i druerne. Under gæringen pumpes mosten over nogle gange for at give luft til vinen. Dette er med til at gøre vinen blød og lækker.
Vinen modner i 12 måneder, halvdelen på cementtanke og den anden halvdel på egetræsfade.