30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering

Stella Rosa Barbera d'Asti DOCG Superiore (2018)

Pr. stk.
149,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk.
149,00 kr.
På lager online
Varenummer: 0551171

Stella Rosa Barbera d'Asti DOCG Superiore (2018)

Flot og klassisk Barbera d'Asti. Let drikkelig vin, blød og behagelig i ganen.

God til: Middelhavsretter, pasta og pizza, risotto


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Barbera
Smagsnoter
Kirsebær, vanilje
Alkohol og indhold
14 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Piemonte
Distrikt
Barbera d'Asti
Producent
Marco Bonfante
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
10
Type af fad
Eg
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
0.5 g/L
Velegnet til
Middelhavsretter, pasta og pizza, risotto
Dekantering
Nej
Indeholder
Sulfitter

Blød og behagelig

Stella Rosa Barbera d'Asti DOCG Superiore har en klar lillarød farve i glasset. Duften er vinøs med rød frugt som kirsebær og en anelse vanilje. I ganen fornemmes vinen til den tørre side, fyldig og harmonisk med Barbera’ens typiske syre. Eftersmagen er vedholdende med harmoniske tanniner.
Stella Rosa Barbera d'Asti DOCG Superiore er en let drikkelig vin, blød og behagelig i ganen.
Server vinen ved 16-18°C.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen15-01-2024
“Der er mild chokolade og syltede kirsebær over duften af denne dejlige rødvin. Smagen er guf for dem, der holder af krydrede vine. Her er et helt potpourri af skønne krydderurter men også frisk bærmost - især i den lange eftersmag. Man kan roligt købe 6 flasker til den fordelagtige tilbudspris - de skal nok få ben at gå på.”

Fremstilling

Stella Rosa Barbera d'Asti DOCG Superiore har fået sit navn fra de vinmarker, som omkranser vingården i Nizza Monferrato, som oprindelig tilhørte gården Stella. Jorden er rig på kalk og ler. Markerne ligger mod syd, sydøst i en højde på 250 m.o.h. Mikroklimaet er påvirket af vinden fra havet, hvilket har god indvirkning på druerne. Temperaturen giver elegante vine rig på aroma.

Høsten finder sted i anden halvdel af september. Halvdelen af høsten gennemgår en kold udblødning, som udtrækker frugtens fine aroma. Den anden halvdel gennemgår en traditionel proces; druerne afstilkes, presses og drueskindet ligger med mosten i ti dage.
Herefter modner Stella Rossa på egetræsfade, 50% slavonske fade og 50% brugte franske fade.

Om producenten

Efter faderens død, grundlagde Marco og han søster Micaela vinfirmaet Marco Bonfante srl I 2000. "Vores familie har produceret vine i Piemonte, mere nøjagtigt i Nizza Monferrato, i otte generation. Så længe, at de bakker, som har set vores forfædre vokse op, bærer navnet Bonfante". Marco er winemaker og har ansvaret for produktion og salg, mens Micaela styrer administrationen af firmaet.

Anbefalede produkter