Dejlig karakterfuld vin fra Rhône.
Tradition, AOC Rasteau Rouge, Vallée du Rhône dyb rød i farven. Duften er fyldig med masser af frugt og lidt krydderier og lakrids. Smagen er blød, harmonisk og karakterfuld med god frugt.
Tanninerne afrunder vinen flot og er dejligt bløde.
En glimrende ledsager til retter fra det franske køkken, til lam eller til gode oste.
Serveringstemperatur: 16-18°C
Tradition, AOC Rasteau Rouge, Vallée du Rhône er fremstillet på 60% Grenache, 25% Syrah og 15% Carignan druer, der er høstet fra 40 år gamle vinmarker. Markerne står 200-300 m.o.h. i kalkholdig jord, hvor de nyder godt af middelhavsklimaet og den sydvendte placering. Her – godt beskyttet fra Mistral vinden – udvikler druerne sig og giver harmoniske vine fuld af struktur.
Når druerne har opnået den rigtige modenhed i løbet af september, håndhøstes de og bringes til vineriet, her finder vinproduktionen sted efter traditionelle metoder med tre ugers udblødning med drueskind ved 27-29°C.