Varm og sødmefyldt portvin med god balance mellem sødme og syre.
Den mørke rubinrøde farve gør et godt førstehåndsindtryk. Næsen skuffes heller ikke med den varme og fyldige duft af modne bær. Smagen er ligeledes en succes med perfekt balance mellem syre og sødme.
Server vinen til søde desserter og stærk ost.
Serveringstemperatur: 10-12°C
Druerne vokser i skiferholdig jord og høstes manuelt. Det milde middelhavsklima sikrer perfekt modning af druerne. Efter høsten afstilkes og presses druerne, hvorefter gæring finder sted. Gæringen stoppes ved at tilsætte brandy lavet på vin. Efter endt gæring lagrer vinen på egetræsfade. Aftapning sker mellem fire og seks år efter høsten.
Porto Réccua Vinhos SA er et forholdsvist ungt foretagende, der blev etableret i 2013. De arbejder dedikeret på at udvikle portvine og andre vine fra Douro og at udvikle den internationale markedsføring af vinene.
Réccua har et ønske om at skabe noget nyt i Douro: et nyt firma, der byder fremtiden velkommen og tænker fremad samtidig med at de kombinerer viden og arven fra det store antal vinavlere, de samarbejder med. Kun det bedste er godt nok til Réccua.
Réccua er eksperter i kunsten at skabe store vine ved at gøre brug af familietraditioner og den nyeste teknologi. De er passionerede omkring at skabe vin, tappe den på flasker og bringe vinene fra Portugals hjerte til vinelskere verden over.