Blød, intens og vedholdende appassimento. Marmeladeagtigt præg med masser af mørk frugt.
Passo del Sud Appassimento har en flot intens rød farve med lilla aftegninger. Bouquet'en er intens og vedholdende med røde bær og et let ristet præg. I ganen fornemmes vinen blød, intens og vedholdende med et dejligt marmeladepræg og masser af rød frugt.
Serveringstemperatur: 16-18°C
Appassimento-metoden kan foregå både i marken og i kasser på vineriet. Når det foregår i marken, klippes stokken, så frugtsaften ikke kan nå klaserne og solen får druerne til at modne og udvikle god koncentration. Herefter lægges druerne i kasser, hvor de udtørrer i 4-5 uger.
Drueskallerne udbløder i fire dage med mosten ved 4-5°C. Herefter gærer vinen ved kontrollerede temperaturer. De første to dage ved 28-30°C og herefter 22-24°C, indtil den alkoholiske gæring er slut. Den malolaktiske gæring finder sted i rustfri ståltanke.
Når historien møder traditionerne og der opstår elegante og sofistikerede vine. Med avanceret teknologi, stor erfaring og frem for alt respekt for traditionerne producerer Masseria Tagaro eksklusive vine.
Gennem tre generationer har familien dyrket markerne her i
i Locorotondo i Bari i den sydligste del af Italien Apulien, der danner hælen i det støvleformede land.
En charmerende rødvin fremstillet på tørrede druer. Den dufter af mandelmasse og syltede kirsebær og har en fyldig, frugtrig smag med en perfekt balance mellem frugtsødme og tørhed. Drik den til en god, kraftig pastaret.
Her får man en rigtig dejlig rødvins-oplevelse... Vinen dufter mildt af mørke rosiner, mens smagen er kompleks og med god frisk frugt og en hel kurvfuld af Sydens krydderurter. De krydrede noter udvikler sig hele vejen gennem den lange eftersmag, som slutter rundt og blødt.