En blød og lækker syditaliener, der oser af smag!
Vinen er smuk rubinrød. Den har intense noter af modne blommer, kirsebær og ribs lækre krydrede noter. Smagen er fyldig, blød og harmonisk med en sødmefuld, blød og vedvarende struktur.
Server Passo del Sud Appassimento Edizione med rødt kød, til krydrede retter eller ost.
Serveringstemperatur: 18-20°C
Passo del Sud er lavet på druesorterne Nero di Troia, Primitivo og Merlot fra 40-70 år gamle vinstokke i den italienske region Puglia.
Vinen er lavet efter appassimento-metoden. Druerne bliver høstet manuelt og lagt i enkeltlag i perforerede kasser med en maksimumvægt på 5 kg.
Kasserne bliver opbevaret ved kontrolleret temperatur og luftfugtighed i fem uger. De enzymer, som allerede er på druerne, sætter gang i udviklingen af de særlige aromatiske forbindelser og en mild tørring af druerne. Herefter bliver druerne afstilket, presset og afkølet i 24 timer. Der tilsættes gær, som får gæringsprocessen sat i gang.
Modningen sker først i 30 dage på tanke, derefter 12 måneder på franske 225 liters fade og ende i fire måneder på flaske.
Når historien møder traditionerne og der opstår elegante og sofistikerede vine. Med avanceret teknologi, stor erfaring og frem for alt respekt for traditionerne producerer Masseria Tagaro eksklusive vine.
Gennem tre generationer har familien dyrket markerne her i
i Locorotondo i Bari i den sydligste del af Italien Apulien, der danner hælen i det støvleformede land.