En vin med stor personlighed lavet på druer fra støvlelandets hæl.
Vinen er smuk rød i glasset med lilla aftegninger. Duften er intens, fyldig og vedholdende med rød frugt og krydderier.
Server vinen til rødt kød eller til retter fra Middelhavskøkkenet.
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druerne til Mancinello Nero di Troia vokser i det nordøstlige Bari, helt nede i Italiens hæl. Vinmarkerne er 20-35 år gamle og vokser i leret og sandet jord. Efter afstilkningen udbløder druerne ved 4/5°C i 24 timer. Den alkoholiske gæring finder sted ved kontrolleret temperatur 24-26°C. Efter den malolaktiske gæring i ståltanke modner vinen på fransk eg og herefter i flasken.
Når historien møder traditionerne og der opstår elegante og sofistikerede vine. Med avanceret teknologi, stor erfaring og frem for alt respekt for traditionerne producerer Masseria Tagaro eksklusive vine.
Gennem tre generationer har familien dyrket markerne her i
i Locorotondo i Bari i den sydligste del af Italien Apulien, der danner hælen i det støvleformede land.