Fantastisk meditationsvin! Koncentreret og kraftfuld.
Flot rubinrød med lilla nuancer. Bouquet’en er intens og aromatisk med træ, tobak, sort peber og rosmarin.
Smagen er kraftfuld og koncentreret med udtalte tanniner.
Denne vin er perfekt til en kraftfuld gryderet, til rødt kød, vildt og tørre modne oste.
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druerne er høstet fra én enkelt mark i Montosoli, som er et af de mest dedikerede områder i Montalcino. Vinstokkene, som står 250 m.o.h. i leret jordbund, giver ca. 5500 liter pr. hektar. Jorden. Høsten finder sted slutningen af september.
Efter afstilkning gennemgik mosten fermentering og herefter lagres vinen i 36 måneder på slovenske egetræsfade. En del af vinen modner desuden på små barriques og tønder. Vinen ligger i flaske i minimum 12 måneder på ejendommen inden den frigives til salg.