La Baume Saint-Paul har alt, man kan ønske sig af en vin: krop, frugt, friskhed og finesse.
Farven er intens granatrød med lille reflekser. I duften fornemmes noter af kirsebær og solbær samt peber og krydderier. Vinen er kraftfuld og krydret med noter af brombær, lakrids og peber. Vinen har en dejlig vedholdende afslutning.
Server vinen med grillede grøntsager, rødt kød, and eller modne oste.
Serveringstemperatur: 16-18°C
La Baume Saint-Paul Syran Pays d'Oc er lavet på Syrah-druer fra lerede-kalkholdige jorder i Languedoc-Roussilon. Efter høsten foretages en udblødning og efter den malolaktiske gæring modner vinen på rustfri ståltanke.
"La Baume Saint-Paul er en udsøgt serie af vine, som udtrykker vores måde at dyrke vin samt den omsorg, vi føler for området. Vores produkter tilbyder alt, hvad forbrugeren kan forvente af en vin: krop, frugt, friskhed og finesse" Jonathan Sanches - Winemaker.
I mere end et århundrede har Domaine de la Baume dyrket landbrug og lavet fortryllende vine med stort, aromatisk potentiale. Beliggende i hjertet af Languedoc-Roussillon i den lille by Servian mellem Béziers og middelalderbyen Pézenas er vingården en kilde til inspiration. Som et sandt paradis af ro og omgivet af natur er vingården indbegrebet af sydens varme og livlighed samt kærligheden til landet. Jorden på vingårdens marker er meget varieret. Mens den består af små kalksten på skråningerne, består jorden på sletterne af ler/kalksten og sand/ler. Dette rige terroir gør det muligt at lave mange forskellige vine, der spænder fra den let drikkelige stil til de mere raffinerede vine. Men ligegyldigt hvordan vinen er, tilbyder de en enorm aromatisk variation.