Topvin fra Pomerol. Andenvinen fra Château Clos l'Eglise og virkelig en vin der skal prøves.
Smuk og forførende i glasset. Indtagende duft og smag med diskrete noter fra fadlagringen. Saftig smag af friske solbær, blommer og brombær samt noter af kaffe og læder.
Perfekt til oksekød og andre kraftige retter. Med sine 10 år er vinen drikkemoden nu eller inden for de næste par år.
Serveringstemperatur: 16-18°C
Andenvinen fra Château Clos l'Eglise, et af de ældste vinslotte i Pomerol. Lavet udelukkende på Merlot høstet manuelt fra marker med jord, der består af ler og småsten. Dyrkningen er HVE3 certificeret (Certification Haute Valeur Environnemenelle 3), hvorfor der er strenge miljømæssige krav, der skal overholdes. Vinifikationen er traditionel med gæring i tanke af rustfrit stål og lagring på franske egetræsfade i 18 til 24 måneder.
I det 18. århundrede var Clos L'Eglise med sine 14 ha jord en meget stor ejendom i Pomerol, større end et dusin andre, som udgjorde og stadig udgør "hjertet i Pomerol". På et senere tidspunkt blev ejendommen pga. arv delt i to; det oprindelige Clos L'Eglise og Clos L'Eglise-Clinet. De nuværende ejere købte ejendommen tilbage i 1997.