Ægte Supertoscaner lavet på håndhøstede druer, som høstes sent på sæsonen for at opnå den bedste saftkoncentration. Bemærkelsesværdig kvalitet, der bare skal smages!
Eklektós er dyb rubinrød i glasset med en dejlig intens duft af mokka og peber samt friske blommer og hindbær.
Smagen er fyldig og harmonisk med en elegant og silkeblød eftersmag.
Vinen er en perfekt ledsager til rødt kød, vildt og modnede oste.
Serveringstemperatur: 16-18°C
Eklektós Rosso Toscana IGT er fremstillet på Cabernet Sauvignon-druer, der er manuelt høstet i september. 10% af druerne høstes senere for at opnå den særlige ”late harvested”-smag. Skallerne ligger med mosten i seks dage ved 0-4°C. Herefter sker gæringen i 16 dage med tilsætning af udvalgte gærtyper ved 24-26°C.
Vinen modner i 24 måneder på 225 liter franske egetræsfade og herefter på flaske.
La Bollina ligger Piemonte ved middelalderbyen Gavi. I århundrede har La Bollina været residens for Markisen Figari af Genova. På de 28 hektar vinmarker laver La Bollina udsøgte vine. I de totalt renoverede kældre råder firmaet over moderne produktionsudstyr. På området ligger også en smuk Art Nouveau villa med et 4-stjernet luksushotel.
Her finder vi superlativerne frem, for dette er en ualmindelig dejlig rødvin i top-balance, med en forførende duft af modne brombær og en kompleks, fint krydret og tæt frugtsmag med en tilpas sødme til slut...
Er du tosset med Toscana, hvis vi taler om de saftige og bløde vine herfra? Så har du her en fremragende vin, der er skabt på Cabernet Sauvignon-druen, og som har utroligt meget at byde på. Den er mørk og saftig i glasset og i munden, og selvom den har sine toscanske træk i forhold til at være rig på de tørre og lidt vilde sider af smagsspektret, så er den mestendedels en sødmefuld vin, der er fuld af blødhed, rare flader og lækre nuancer...