30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering

Churchill's Late Bottled Vintage Port (2018)

Pr. stk.
215,00 kr.
Pr. stk.
215,00 kr.
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 2121333

Churchill's Late Bottled Vintage Port (2018)



Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Dessert- og hedvin
Alkohol og indhold
19.5 % / 75 cl
Land
Portugal
Område
Douro
Producent
Churchill´s
Serveringstemperatur
12-14°C
Holdbarhed efter åbning
10-30 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
6-10 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (år)
4
Type af fad
Eg
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Indeholder
Sulfitter

— Vinbladet07-01-2024
“Intens duft med blåbær, svesker og lakrids. Rig smag, fyldig med frisk, lang, moden, frugtagtig eftersmag. ”

Om producenten

Churchill´s er et familiedrevet firma, som ligger i Vila Nova da Gaia og i Douro-dalen. Firmaet blev født af passion og mod, et usædvanligt barn af gamle traditioner og ungdommelig vision. Churchill´s tror på, at det er muligt at ære fortiden uden at leve i den. Johnny Graham grundlagde Churchill´s som 29-årig i 1981 med ønsket om at give den traditionelle portvinsverden en mere personlig, tør stil med et frisk pust.
Churchill´s tror på det simple og naturlige. Deres vine er elegante med en naturlig syre og friskhed og laves udelukkende med klasse A-druer. De laver portvin og vin til børnebørnene, ikke til deres egen generation, og de går dedikeret op i at bevare planeten, så børnebørnene en dag kan gøre det samme. Churchill´s tænker i årtier, ikke kun på den næste høst, deres vine er lavet til at lagres.
Bæredygtighed står højt på Churchill´s dagsorden i alle aspekter af virksomhedens drift. De er med i ”Integrated Production Protocol”, som er en international certificering af bæredygtigt landbrug. I alle processer tænkes der i at have et minimalt spild og i at bruge genbrugsmaterialer.

Alle druerne til Churchill’s portvine høstes manuelt, sorteres to gange og trædes med fødderne i gamle tanke til samme formål på Quinta da Gricha. At træde druerne med fødderne giver en nænsom og grundig presning af druerne og skindet uden at ødelægge kernerne, og derved udtrækkes så meget farve og tanniner som muligt mens den friske naturlige druesmag og -duft bevares bedst muligt.

Anbefalede produkter