30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering

Ca' Rosa Amarone della Valpolicella DOCG (2021)

Pr. stk. v. 6 stk.
119,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk. v. 6 stk.
119,00 kr.
Før 229,00 DKK
SPAR 660,- V/ MIN 6 FL. FRA 28/10-31/12
På lager online
Varenummer: 0551005

Ca' Rosa Amarone della Valpolicella DOCG (2021)

Saft, kraft, elegance og italiensk charme samlet i et glas forførende lækker Amarone.

God til: Kalv, oksekød, vildt, ost - kraftig


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Corvina, Rondinella, Molinara
Smagsnoter
Hindbær, kaffebønner, kakao
Alkohol og indhold
15 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Veneto
Distrikt
Valpolicella
Producent
Ca' Rosa
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Marknavn
Negrar
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
11-15 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
20
Type af fad
Slavonsk Eg
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
7.2 g/L
Velegnet til
Kalv, oksekød, vildt, ost - kraftig
Dekantering
Ja

Majestætisk, saftig og kompleks

Ca’Rosa er dyb purpurrød med en charmerende duft af bær, der vælter op af glasset. Her er noter af brombær i kombination med læder og vanilje. Smagen er saftig, fyldig og intens og præget af den modne sorte frugtkarakter og den lange bløde eftersmag.

En herlig vin der vil være en god ledsager til kraftige kødretter og intense modne oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen03-06-2024
“En imødekommende rødvin med blød frugt og bløde tanniner men også med rygrad og en krydret note, der holder ud i den lange eftersmag. Der er sikkert mange, der forbinder Amarone med julestegen. Men prøv denne dejlige udgave til lidt luksus fra grillen - en god bøf, løg og peberfrugter osv.”

Fremstilling

Her i Valpolicellas frugtbare jorde høstes de lokale druer til Ca’ Rosa. Hovedparten er Corvina med mindre mængder af Rondinella og Molinara. Amarone er italiensk, og betyder ”den store bitre”. Den såkaldte appassimento-metode, som anvendes til Amarone-fremstillingen er meget klassisk.
Druerne høstes ved høj modenhed og dehydreres sidenhen under kontrollerede betingelser inden presningen. Det sker ved, at de lægges til tørre på stråmåtter på loftet. Her tørrer de, så sukkerindholdet og smagskomponenterne koncentreres i mosten, hvilket resulterer i en kraftfuld vin med et sødt præg og høj smagskoncentration. Vinen lagrer på store egetræsfade i vingårdens kældre inden aftapning.

Anmeldelser fra øvrige årgange

Årgang 2018

— VinAvisen (25-04-2022)

Dette er en rigtig dejlig og ret tør amarone med en anelse læder i duften og med en kompleks krydret smag med blandt andet rosmarin og sort peber. Køb seks flasker til den attraktive tilbudspris, nyd en enkelt her og nu, og gem resten i nogle år.

Årgang 2017

— VinAvisen (22-03-2021)

Amarone ligger altid i den dyre ende på grund af fremstillingsmetoden. Men her er en Amarone til en menneskevenlig pris - og så er den ovenikøbet ualmindelig dejlig. Her er frugtsødme og tørhed i de rette mængder. Det er en saftig vin med fine krydrede noter og en lang og blød eftersmag. De 15% alkohol er fint integreret i smagen.

Årgang 2014

— VinAvisen (13-11-2017)

Amarone er - på grund af den tidskrævende fremstillingsmetode - en dyr rødvin. Her er en udgave, som er ualmindelig rimelig i forhold til kvaliteten. Det er en herlig Amarone med duft af chokolade og modne brombær og kirsebær. Smagen er typisk for dette italienske flagskib med sin koncentration, sin fyldige frugt, frugtsødme, afrundede tanniner og lille note af bittermandel, der gør vinen så velegnet til mad. 15% og intet alkoholbid. Den er sagen til juleanden, men også fin til vildt- og kødretter.

— FinansBureauet (06-11-2017)

Stilfuld Amarone i afdæmpet stil med varm rosinnæse, frugtintensiv mund med toner af blommer, kirsebær, mandler og mørk chokolade og en snert af Madeira i den lange eftersmag.

Anbefalede produkter