Italiens lækre mousserende vin. Prosecco'en er Italiens svar på en Champagne. Elegant og frisk.
En elegant og aromatisk italiensk mousserende vin. Farven en smuk lys strågul og vinen har behageligt vedvarende perler. Abbazia Prosecco er forfriskende med delikate aromaer af pære og æble. Prosecco’en er perfekt som aperitif men er også et dejligt valg til retter med fisk, lyst kød, pastaretter og ost. Server Prosecco’en afkølet ved 8 – 10°C i høje champagneglas.
Abbazia prosecco er fremstillet på Glera druer. Høsten foregår i slutningen af september. Druerne bringes til vineriet, hvor de presses og skallerne sorteres fra så vinen beholder den fine lyse farve. Vinen behandles efter Charmat-metoden, hvor vinen ligger på bundfaldet med tilsætning af udvalgte gærtyper.
Casa Vinicola Abbazia ligger i Santo Stefano Belbo, en lille by mellem Langhe Monferrato og Roero.
I flere generationer har Santero familien ejet og drevet vingården, som har en vigtig historisk og kulturel betydning.
Igennem mange år har nye generationer arbejdet efter samme traditionelle mønstre og har haft samme passion, samme kærlighed til naturen og vinmarkerne. Det er en dyrebar erfaring, som starter i vinmarken og slutter i flasken. Vi går i markerne hver eneste dag for at følge udviklingen dag for dag, vores mission er at få det allerbedste ud af vores marker.